Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin

Dick Benschop over toekomst Schiphol georganiseerd door Ondernemend Hoofddorp

Van 10 Jul 2019 12:00 tot 13:00
Bij Schiphol

De toekomst van de luchthaven en de luchtvaart in Haarlemmermeer


Op 10 juli 2019 zijn de leden van Ondernemend Hoofddorp en andere ondernemersverenigingen van 12.00 tot 13.00 welkom voor een lunchbijeenkomst bij Schiphol.
President directeur Dick Benschop en een vertegenwoordiger van KLM nemen ons mee in hun toekomstplannen.

Mede namens de directie van Royal Schiphol Group worden de leden van de bij het HOP aangesloten verenigingen uitgenodigd voor een lunchgesprek op Schiphol op woensdag 10 juli van 12.00 – 13.30.

Dick Benschop, CEO van Royal Schiphol Group, gaat met u in gesprek over de toekomst van Schiphol, de relatie met Haarlemmermeer en innovaties op de luchthavens van Schiphol Group en in de sector. Vice President Mainport Strategy Pieter Cornelisse van Air France – KLM zal u bijpraten over de ontwikkelingen bij Air France – KLM. Na de inleidingen door Dick Benschop en Pieter Cornelisse is er gelegenheid tot het stellen van vragen

De bijeenkomst zal plaatsvinden in het auditorium van het Schiphol Hoofdgebouw, Evert van de Beekstraat 202. Royal Schiphol Group biedt u na afloop van het gesprek een lunch aan.

U kunt zich tot en met 1 juli aanmelden voor deze bijeenkomst. Na 1 juli ontvangt u dan een bevestiging en routebeschrijving via Alexander Scholtes van Schiphol Group. 
Omdat het aantal plaatsen beperkt is, is snel inschrijven gewenst.

Inschrijven kan op: https://ondernemendhoofddorp.nl/event/dick-benschop-over-toekomst-schiphol/